5 eenvoudige en productieve manieren om achtergrond uit afbeeldingen te verwijderen

Het verwijderen van de achtergrond van een afbeelding kan voor verschillende doeleinden nuttig zijn. Ze omvatten het maken van productafbeeldingen voor een e-commerce website of het maken van een aangepaste lay-out voor een project.

Hoe verwijder ik achtergronden van productafbeeldingen?

Hier zijn vijf methoden om de achtergrond van afbeeldingen te verwijderen:

Photoshop:

De gereedschappen Toverstaf, Snelle selectie en Pen zijn allemaal effectief voor het kiezen en verwijderen van de achtergrond. Adobe Photoshop is een belangrijke toepassing voor het bewerken en wijzigen van afbeeldingen. Het bevat verschillende hulpmiddelen voor het verwijderen van achtergronden uit afbeeldingen.

Magie knippen:

Gebruikers hoeven alleen een afbeelding te uploaden, de voorgrond- en achtergrondsecties te kiezen en het programma doet de rest. Clipping Magic is een online programma dat machine learning gebruikt om de achtergrond efficiënt uit een afbeelding te verwijderen.

Verwijderen. bg:

Een ander online programma dat AI gebruikt om de achtergrond van een afbeelding te verwijderen, is Remove. BG. Gebruikers uploaden echter gewoon een afbeelding en de achtergrond wordt binnen enkele seconden verwijderd.

Canvas:

Canva is een site voor het maken van afbeeldingen die een tool bevat voor het verwijderen van achtergronden. Daarom kunnen gebruikers met een paar klikken een afbeelding indienen en de achtergrond wissen met behulp van het programma.

Conclusie:

Kies de juiste tool voor uw behoeften en vaardigheidsniveau en oefen om de beste resultaten te bereiken.

Photoshop, online applicaties zoals Clipping Magic en Remove.bg, Canva en GIMP zijn allemaal opties om de achtergrond van een afbeelding te verwijderen. Als je meer wilt weten over fotografievaardigheden, bekijk dan de blog op uw-keuken.